El dia de la cursa Burriac ATAC! (3 de setembre de 2022).

Podeu consultar les preguntes freqüents aqui si teniu dubtes, envieu un correu a info@burriacatac.cat i mirarem de respondre de seguida.

17h00 Instal·lació (plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar) de taulells amb relació de dorsals per a poder identificar en quina fila dirigir-se a les 17h30h.

17h30 A la carpa de l’ong tangarana recollida de samarretes i sabatilles usades.

18h Inici entrega de dorsals i de la bossa del corredor:
Per recollir el dorsal és imprescindible:
Document identificatiu del corredor.
Carnet acreditatiu (Federats)
Full d’autoresponsabilitat omplert i signat.
No oblideu el xip groc (els qui el tingueu).

18h30 Obertura guardaroba la roba s’ha d’entregar en bossa tancada i es podrà recollir a l’arribada a la platja de cabrera de mar.

HORARIS

20h30 Obertura calaix cursa. Frontal, mòbil i got o bidó d’hidratació (500ml), obligatori. Es farà revisió.

20h30 Tancament entrega dorsals i bossa del corredor (deixarem una taula oberta per incidències i lliuraments de darrera hora).

21H Sortida de les curses (les dues curses sortiran simultàniament)

Temps de tall de la cursa

El circuit (no circular) està marcat amb cintes grogues i punts lluminosos (blanc, groc, vermell) depenent de la dificultat.

Avituallaments

Si et fas mal durant la cursa i no pots continuar, dirigeix-te a qualsevol voluntari i demanarem ajuda. A la cursa hi haurà dues ambulàncies i una Pik-up de servei ràpid. Un cop a lloc, tramites amb la teva assegurança (si la tens) o amb l’assegurança de la cursa (si no estas federat) l’assistència médica.

Arribada: Platja de Cabrera de Mar, al lloc de sempre, fins a la 01:00 del diumenge. A l’arribada a la platja hi haurà la carpa de cronometratge, l’entrega d’entrepà i beguda, l’entrega de guarda roba i un escenari per fer l’entrega de premis.

00h Entrega de premis (a la mateixa platja) amb normativa COVID.

A l’arribada s’entregarà a cada participant un entrepà i una beguda.
Hi haurà servei de fisioteràpia.
Els serveis de la cursa a l’arribada nomes són pels corredors.

Corredors, la cursa no és circular, es recomana aparcar a la zona de l’arribada, no existeix una zona d’aparcament exclusiu per la cursa.
Les zones més amples estan situades al costat de la piscina municipal de Vilassar de Mar i a la zona del Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar i també a l’aparcament de sorra de l’estació de RENFE de Cabrera de Mar. Consulta més detalls aqui.

01h30 Tancament cursa i recollida d’arribada.