La Burriac ATAC! i la Marrec ATAC! es fan gràcies al treball desinteressat de molts voluntaris. Aquest és un dels grans valors d’aquesta cursa. Aquesta festa de l’esport és gràcies a tots/es i cadascun/a de vosaltres.
Les tasques dels voluntaris poden anar des de senyalitzar el circuit, estar als punts d’avituallament, controls de talls, control de pas, o guarda-roba; o ajudar els corredors en els trams més complicats perquè no es facin mal. A la Marrec ATAC! sobretot s’ha de vetllar per la seguretat de la canalla. Tot plegat es fa entre les 5 de la tarda a les 2 de la matinada per la Burriac Atac! i de 4 a 8 del vespre per la Marrec Atac!

Si vols unir-te a la gran família de voluntaris que la fa possible i participar en la cursa, pots enviar un correu a voluntaris_batac@piri.cat i en Joan i la Montse t’informaran, hi ha molts llocs on donar un cop de mà.

Els voluntaris hauràn d’omplir un document de compromís, per signar i retornar als responsables dels voluntaris, la Montse González i en Joan Abril.
Qualsevol dubte o suggeriment ja sabeu que estem a la vostre disposició al correu electrònic voluntaris_batac@piri.cat
moltes gràcies.